ESTUDI DE LES NECESSITATS SOCIALS DETECTADES PER CÀRITAS AL 2016

ESTUDI DE LES NECESSITATS SOCIALS DETECTADES PER CÀRITAS AL 2016

Hem creat un document on es recull les necessitats socials detectades a partir del treball rea­litzat a Càritas des dels diferents projectes, al llarg del 2016.

L’objectiu és reflexio­nar i reorientar la nostra acció, si s’escau, per tal d’adaptar-nos a les noves realitats, sense deixar de posar les persones al centre. Els projectes de Càritas són possible gràcies a la implicació de les 188 persones voluntàries, de la professionalitat del personal tècnic contractat, i de la determinació de la Junta directiva de l’entitat.

(cliqueu sobre la imatge per veure el document)

Publicat a Sense categoria Etiquetat amb: , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

1 + ten =

Condicions d’ús i política de privacitat

Les seves dades seran conservades per a l’enviament d’informacions relacionades amb les activitats i serveis de Càritas Arxiprestal de Vic, que puguin resultar del seu interès. Si no desitja rebre més informacions relacionades amb Càritas Arxiprestal de Vic pot enviar un correu electrònic a lopd.cdvic@caritas.es indicant “Baixa”.
Consultar les Condicions d'ús i política de privacitat del web Càritas Arxiprestal de Vic
Responsive Theme funciona amb WordPress