INAUGURACIÓ DEL CURS OCUPACIONAL D’AUXILIAR DE CUINA A CÀRITAS ARXIPRESTAL DE VIC

INAUGURACIÓ DEL CURS OCUPACIONAL D’AUXILIAR DE CUINA A CÀRITAS ARXIPRESTAL DE VIC
El passat  dia 22 de març es va iniciar als locals de Càritas un curs ocupacional d’auxiliar de cuina.

El director de Càritas Arxiprestal de Vic, Jeroni Vinyet, va donar la benvinguda als alumnes, que provenen del projecte Avancem de Càritas Arxiprestal de Vic, i de l’espai d’Orientació sociolaboral de Càritas Interparroquial de Torelló.

Aquest curs ha estat organitzat conjuntament per Càritas Arxiprestal de Vic i Càritas Diocesana de Vic, amb una durada prevista de 163 hores, de les quals 80 són pràctiques formatives no laborals a les empreses del territori.

El perfil dels alumnes és, majoritàriament, de dones entre 25 i 55 anys, que tenen com a objectiu laboral treballar en el sector de l’hostaleria i que volen millorar la seva ocupabilitat a través d’una formació laboral.

La realització d’aquesta formació és possible gràcies al suport del Programa Operatiu d’Inclusió Social i Economia Social (POISES) 2014/2020, cofinançat pel Fons Social Europeu, i de la col·laboració de l’Ajuntament de Vic.

Publicat a Sense categoria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

11 + 13 =

Condicions d’ús i política de privacitat

Les seves dades seran conservades per a l’enviament d’informacions relacionades amb les activitats i serveis de Càritas Arxiprestal de Vic, que puguin resultar del seu interès. Si no desitja rebre més informacions relacionades amb Càritas Arxiprestal de Vic pot enviar un correu electrònic a lopd.cdvic@caritas.es indicant “Baixa”.
Consultar les Condicions d'ús i política de privacitat del web Càritas Arxiprestal de Vic
Responsive Theme funciona amb WordPress