15 PERSONES ES FORMEN A CÀRITAS PER MILLORAR LES CAPACITATS LABORALS EN L’ÀMBIT D’AUXILIAR DE CUINA

El passat divendres 30 de juny es va clausurar el curs d’Auxiliar de cuina , organitzat per  Càritas Arxiprestal de Vic i Càritas Diocesana de Vic amb col·laboració de Càritas Interparroquial de Torelló.

El curs s’ha realitzat als locals de Càritas Arxiprestal de Vic, amb 83 hores de continguts a l’ aula  i 100 hores de pràctiques realitzades en restaurants de la comarca.

EL perfil dels alumnes ha estat, majoritàriament de dones  entre 25 i 55 anys, que tenen com a objectiu laboral treballar en el sector de l’ hostaleria i que volien millorar la seva ocupabilitat a través d’una formació laboral.

A l’acte de clausura van assistir els alumnes, juntament amb tècnics i directius de Càrites, en el que  es van lliurar els  diplomes,   i tot seguit es va compartir un esmorzar entre la vintena d’assistents a l’acte.

Aquest curs ha comptat amb el suport econòmic de Programa Operatiu d’Inclusió Social i Economia Social (POISES) 2014-2020 i la col·laboració de les següents empreses per acollir  alumnes de practiques: Rostisseries l’Olla i Cal Teuler, i Residència Cals Avis, de Torelló. Restaurants Parènthesis, Vikus’s, l’Atlàntida, i Residència Josefines de Vic.

Publicat a Sense categoria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

4 × 5 =

Condicions d’ús i política de privacitat

Les seves dades seran conservades per a l’enviament d’informacions relacionades amb les activitats i serveis de Càritas Arxiprestal de Vic, que puguin resultar del seu interès. Si no desitja rebre més informacions relacionades amb Càritas Arxiprestal de Vic pot enviar un correu electrònic a lopd.cdvic@caritas.es indicant “Baixa”.
Consultar les Condicions d'ús i política de privacitat del web Càritas Arxiprestal de Vic
Responsive Theme funciona amb WordPress