Cloenda del curs “Atén i cuida: atenció a persones al domicili” 2a edició 2016-2017

CLOENDA DEL CURS ATÉN I CUIDA: ATENCIÓ A PERSONES AL DOMICILI 2a edició 2016-2017 
El passat divendres dia 3 de març es va celebrar la cloenda del curs d’atenció a la gent gran al domicili amb el lliurament de diplomes, celebrat des del novembre 2016 a febrer 2017.

Aquest curs ha estat organitzat conjuntament per Càritas Arxiprestal de Vic i Càritas Diocesana de Vic, amb una durada total de 187 hores.

Les participants han estat 16 dones provinents de Càritas Arxiprestal de Vic i de les Càritas parroquials de Roda i Manlleu.

En aquests mesos de formació, s’ha treballat les competències necessàries del treball a la llar i cura de la gent gran, les característiques i necessitats de l’atenció sociosanitària de les persones dependents, la millora de les capacitats físiques i primers auxilis.., entre altres temes. El curs ha contemplat també unes pràctiques formatives realitzades en diferents residències  geriàtriques de Vic i Roda

Aquest curs ha comptat amb el suport econòmic del Programa Operatiu, subvencionat pel Fons Social Europeu.

Publicat a Sense categoria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

2 × five =

Condicions d’ús i política de privacitat

Les seves dades seran conservades per a l’enviament d’informacions relacionades amb les activitats i serveis de Càritas Arxiprestal de Vic, que puguin resultar del seu interès. Si no desitja rebre més informacions relacionades amb Càritas Arxiprestal de Vic pot enviar un correu electrònic a lopd.cdvic@caritas.es indicant “Baixa”.
Consultar les Condicions d'ús i política de privacitat del web Càritas Arxiprestal de Vic
Responsive Theme funciona amb WordPress